De vandt filmen ’Movie 43’
movie43.jpg
I denne uges dvd-konkurrence kan man vinde den fuldkommen vanvittige komedie ’Movie 43’. Foto: Nordisk Film
Konkurrence Vi har trukket vinderne i konkurrencen om filmen 'Movie 43' på dvd.

Den desperate wannabe manuskriptforfatter Charlie Wessler (Dennis Quaid) tager filmproduceren Griffin Schraeder (Greg Kinnear) som gidsel.

Under gidseltagningen pitcher han en endeløs række af filmideer, der efterhånden som historien skrider frem, kun bliver værre og værre, mere ubeskriveligt platte, smagløse, provokerende, vanvittige, nedladende, groteske, racistiske, mandschauvinistiske, sexfikserede – og uartige – alt imens han sætter en lang række af Hollywoods største stjerner i hovedrollerne for sine filmideer.

Movie 43 er rablende vanvittig og har da også fået utrolig mange anmeldere til at rysteopgivende på hovedet.

Rollelisten er én lang stjerneparade og tæller blandt andre: Halle Berry, Johnny Knoxville, Richard Gere, Kare Winslet, Hugh Jackman og Naomi Watts. Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film hele otte eksemplarer af filmen.

Vinderne:

For at deltage i lodtrækningen om filmen, skulle man svare rigtigt på spørgsmålet: I hvilken James Bond film var Halle Berry Bond-babe?

Det rigtige svar var: Die Another Day. Det var der 54, der svarede rigtigt på. Vi trak lod blandt disse – og de heldige vindere blev: Lone Bach fra Ballerup, Lis Sørensen fra Smørum, Susanne Plum fra Ballerup, Ina Bagge fra Skovlunde, Bent Arnsberg fra Ballerup, Trine Thykier fra Ballerup, Jane Birbak Jensen fra Skovlunde og Dorthe Hansen fra Ballerup.