Helle og Vibeke vandt billetter til ’Kvinden i Buret’
Kvinden-i-buret-copy.jpg
Nikolaj Lie Kaas spiller Carl Mørck, der kommer på sporet af den forsvundne politiker Merete Lynggaard, spillet af Sonja Richter.
Konkurrence Vi har trukket de to vindere af biografbilletter til 'Kvinden i Buret' i Baltoppen Bio

Torsdag den 3. oktober har Baltoppen Bio danmarkspremiere på Kvinden i Buret. Biografdirektør Jan Boye Thomsen har store forventninger til filmen og spår den bliver en af årets film i biograferne.

Filmen er baseret på den første af Jussi-Adler Olsens spændingsromaner. Forfatteren selv er ifølge dagbladene ikke helt tilfreds med den rutinerede Nikolaj Arcels håndtering af manuskriptet. Men der er alligevel kommet en fremragende og velfungerende krimi ud af filmatiseringen som Mikkel Nørgaard har instrueret og som blandt andre Nikolaj Lie Kaas og Sonja Richter spiller hovedrollerne i.

Filmen handler om vicekriminalkommissær Carl Mørck, der efter en voldsom skudulykke bliver tvunget til at lede den nyoprettede Afdeling Q, en afdeling for uopklarede sager.

I afdelingen er kun Mørck og hans nye assistent, Assad. Selvom de får udtrykkelige ordrer på kun at sortere og gennemlæse sagerne, går der kun en enkelt dag før Carls stædige natur kaster dem hovedkulds ud i mysteriet om Merete Lynggaard; en vellidt og ambitiøs politiker der for fem år siden forsvandt fra en færge, og hvor hendes hjerneskadede bror blev fundet skrigende på bildækket.

Sagen henlægges som et formodet selvmord. Denne forklaring overbeviser dog ikke Carl og Assad, og de begiver sig ud på en rejse, der fører dem dybt ned i samfundets mørkeste afkroge og på sporet af et kalkulerende og forskruet sind.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Baltoppen Bio 2 x 2 fribilletter til filmen på en valgfri dag i hele spilleperioden, som kan ses på biografens hjemmeside: www.baltoppenbio1-2.dk.

Vinderne

Vi spurgte i sidste uge, hvem der spiller rollen som Carl Mørcks assistent Assad? Det kunne 210 læsere svare rigtigt på. Han hedder Fares Fares.

Vi trak lod blandt de mange rigtige besvarelser og de to heldige vindere blev: Helle Mathiasson fra Herlev og Vibeke Lauridsen fra Ballerup. God tur i biffen!