Mathilde vandt billetter til Eventyrteatret
Eventyrteatret-02-39-13.jpg
Der er flere lokale med i Eventyrteatrets musical ’El Dorado - jagten på den gyldne by'. Bagerst er det Cathrine Valencia og Ida Louise Thorsøe. Forrest Sara Fusager, Jonathan Lindinger og Nikoline Ryde. Foto: Kaj Bonne
Konkurrence Ballerup Bladet har fundet en vinder i konkurrencen om fire billetter til Eventyrteatrets fantastiske musical ’El Dorado’ i Glassalen.

Fra 4. til 20. oktober er Eventyrteatrets talentfulde børn og unge på scenen i Glassalen i Tivoli med dette efterårs musical ’El Dorado – jagten på den gyldne by’.

Blandt de 65 unge skuespillere, der er med i forestillingen, er fem lokale, som vi tidligere har bragt en artikel om her i avisen.

11-årige Jonathan Lindinger fra Egebjerg har har fået en rolle som borger i El Dorado og skal skifte hverdagens jeans og sneakers ud med et ædelt inkakostume, skræddersyet til ham af teatrets dygtige kostumier Christine Brincker.

Hun har også skabt kostumerne til de unge soljomfuer, der skal underholde hoffet med sang og dans. Blandt de smukke jomfruer er 12-årige Ida Louise Thorsøe fra Smørum og 14-årige Nikoline Ryde fra Egebjerg og de skal både synge og danse i forestillingen.

15-årige Cathrine Valencia fra Smørum har også fået en danserolle – dog ikke hos hoffet men ude i junglen, hvor hun skal spille en glitrende sommerfugl

Sidst men bestemt ikke mindst har vi 18-årige Sara Fusager fra Ballerup, der har fået en større rolle som den hårdkogte miljøforkæmper Berta. Sara Fusager er garvet skuespiller fra Eventyrteatrets mange tidligere forestillinger.

Den gyldne by

’El Dorado – jagten på den gyldne by’ klinger af varme himmelstrøg, guld og grønne skove.

Men selvom vi dumper ned i junglen og Inkarigets urgamle sagn og forsvundne skatte af det pureste guld, så fletter historien sig sammen med et letgenkendeligt hverdagsdrama om en fraskilt far, der haler sine tre børn med på job i deres ferie.

Professor Hansen er nemlig på jagt efter en sjælden sommerfugl, hvilket driver den lille familieekspedition langt ind i Amazonas regnskove – til stor fortrydelse for børnene.

Her møder de miljøaktivisterne fra RR (Red Regnskoven), som vist ikke har helt rent mel i posen. Og så kommer de på sporet af den gyldne by El Dorado.

Vinder af konkurrencen

Ballerup Bladet havde i samarbejde med Eventyrteatret stablet en lille konkurrence på benene, hvor en heldig læser kunne vinde hele fire billetter til ’El Dorado’ i efterårsferien. For at deltage skulle man svare rigtigt på spørgsmålet: I hvilket rige foregår Eventyrteatrets musical ‘El Dorado – jagten på den gyldne by’?

Det rigtige svar var: Inkariget. Det var der 56, der svarede – og blandt dem trak vi lod. Vinderen blev: Mathilde Kathrine Ryde fra Ballerup. Tillykke!

Eventyrteatret-03-39-13

 

Eventyrteatret-04-39-13

 

Eventyrteatret-05-39-13

1 kommentar om “Mathilde vandt billetter til Eventyrteatret”

Kommentarer er lukket