De vandt billetter og turpas til Halloween i Tivoli
Halloween-Hotel-Scary-i-Tivoli-2013-copy.jpg
Skærsilden bliver lavet om til et hjemsøgt hotel fra 40’erne og hele Smøgen bliver til uhyggelig zone efter klokken 17, når der er Halloween i Tivoli.
Konkurrence Ballerup Bladet har trukket vinderne i konkurrencen om 3 x 4 turpas og billetter til Halloween i Tivoli.

Tivoli har ligesom sidste år besluttet at forlænge Halloween i Tivoli med en ekstra uge, så det varer 14 dage i alt – fra 12. til 27. oktober.

Gæsterne kan fortsat se frem til traditionel hyggelig uhygge i dagtimerne, men efter klokken 17 transformeres udvalgte områder i Tivoli til Danmarks uhyggeligste sted.

Smøgen bliver til en uhyggelig zone klokken 17, hvor gæsterne tilsyneladende møder almindelige gæster, der på et splitsekund skifter karakter til det værre. Hvis man for eksempel er bange for knurrende motorsave, bør gæster undgå Smøgen

Den kendte forlystelse Skærsilden laves efter klokken 17 om til et hjemsøgt hotel fra 1940’erne. Scenografien tager afsæt i et hotelunivers med reception, snævre korridorer, værelser fyldt med mekaniske chokeffekter og raslende kæder.

Otte professionelle skuespillere har på skift til opgave at give gæsterne det uventede gys.

Monsters Night Out

Lørdag aften den 26. oktober bliver Tivoli hjemsøgt af en parade med titlen Monsters Night Out, hvor to hundrede udklædte monsterfans spreder uhygge i Haven.

De begynder et hemmeligt sted i København og ender deres optog i Tivoli, hvor de blandt andet vil sprede uhygge blandt aftengæsterne.

Der er også premiere på to nye forestillinger for børn på Plænen. I ’Ha Ha Halloween’ lander heksene på deres koste i Tivoli. Den gamle heks Hulda er ikke rigtig i stemning, men det bliver der lavet om på med blandt andre Pjerrots ankomst. Den anden nye forestilling hedder ’Heksemix’ og består udelukkende af sange og danse.

Der er desuden gensyn med familiemusicalen ’Heksefesten’, hvor heksene fylder sig med tissemyresaft, og snart efter sprøjter den ene heksesang ud efter den anden. Årets hekseparade i selskab med Tivoli-Garden, Columbine og Harlekin og Pjerrot vender også tilbage.

Som altid er der også DM i Kæmpegræskar – og om sidste års danmarksrekord på 451,4 kilo for et græskar bliver slået afsløres under vejningen den 12. oktober foran Nimb.

Vinderne

265 deltog i konkurrencen og svarede rigtigt på spørgsmålet: Hvornår blev Tivoli i København grundlagt? Det rigtige svar var 1943.

Vi har trukket lod blandt de mange besvarelser, og de tre heldige vindere blev: Mariann Petersen fra Ballerup, Parmjit Kaur Sandahl fra Ballerup og Marianne Harvard fra Skovlunde. Tillykke alle tre!

Halloween-i-Tivoli-copy

 

Halloween-åbner-snart-i-Tivoli-copy

 

Halloween-i-Tivoli-aften-copy

 

Halloween-i-Tivoli---Kæmpegræskar-copy