Vi betaler gerne
Debat Liberal Alliance i Ballerup: Ja, foreløbigt har de da fire stemmer. Men hvad er deres program?

Jo, et af dem er begrænsning af den offentlige sektor. Vi ved ikke, hvor det er, der skal spares. Sygehuse, læger, sygeplejersker, politi, lærere, børnehavepædagoger og mange andre? Det holder man hemmeligt.

Jeg kender flere, der arbejder i det offentlige. De kan berette om, hvor meget de må løbe og hvordan kolleger sygemeldes på grund af stress, så de tilbageværende må løbe endnu hurtigere.

Ballerup er en herlig kommune, og ingen kan vel ønske, at den ødelægges på grund af smålighed.

Danmark har nok den største offentlige sektor, men vi har vel også nok Verdens bedste velfærd.

Og vi er parate til at betale for den.

1 kommentar om “Vi betaler gerne”

 1. Hejsa Erik, der er intet hemmeligt i LA’s arbejdsprogram, det ligger frit til gennemlæsning på
  http://www.liberalalliance.dk/sites/default/files/arbejdsprogramla13.pdf

  jeg kender også en del i det offentligt som løber meget stærkt, og det er lige dem som Liberal alliance også vil hjælpe, for alt for meget af deres tid går med bureaukratiske regler og papirer og formler som skal udfyldes, om de mange formler faktisk bliver læst tvivler jeg på.

  men jeg kan godt forstå at du har svært ved at se hvor vi skal spare, for det hele er meget enkelt, det handler om at udnytte tiden hvor man arbejder bedre, så mere tid til selve jobbet og knap så meget til administration af hvad man laver.

  tanken bag det er at vi spare, men får det samme, måske ligefrem en forbedring da vi jo gerne vil genindføre tilliden til fx dig og mig som borger,patient, osv..

  som eksempel på hvor meget det kan betyde, så betaler en std. børnefamilie (2 voksne+ 2 børn) i Ballerup kommune ca. 2000 kr mere end man gør i vejle kommune, for de samme ydelser, selvfølgelig vil det være små forskelle, men selv hvis det var 1000 kr så er det stadig for meget.

  men jeg er også parat til at betale, og det gør jeg også, men jeg vil ikke betale for meget, når det kan gøres billigere og bedre, og så løser penge ikke alt.

  så hvis du virkelig vil vide hvad LA vil spare på, så læs arbejdsprogrammet.

  Med venlig hilsen
  -Kenneth Larsen, liberal alliance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *