Vælgermøde i Grantoften
Vælgermøde-Grantoften.jpg
Nu er vælgermøderne i gang. 9. september var det Grantoften, der lagde lokaler til politisk debat. Foto: Per Stokkebro Hansen
Valgkamp Så blev vælgermøderne i Ballerup skudt i gang, da der den 9. september var politisk debat i Grantoften.

Vælgermødet bød blandt andet på en uventet forbrødrings mellem Enhedslisten og Liberal Alliance. Begge partier ville nemlig have afskaffet SKI-aftalen (Statens og Kommunernes Indkøbsordning).

Som begge partier mener gør det urimeligt meget dyrere at købe ind, og som ifølge de to partier samtidig er ekskluderende over for mindre og mellemstore virksomheder, der ikke har mulighed for at byde ind.

Det bliver spændende, at se om disse to partier i fremtiden, vil kunne bibeholde denne helt nye og uventede forbrødring.

Vælgermødet som er en ny opdagelse af de gode ’gammeldaws’ vælgermøder, bød også på en opstart af det næste folketingsvalg, i det Miasser Hawwa fra Socialistisk Folkeparti, i sin indledning også benyttede lejligheden til at proklamere, at hun opstillede til det næste Folketingsvalg.

Vælgermøderne, kommer udover det allerede afholdte møde i Grantoften, også til Bispevangen den 17. september, til Hede- Magleparken den 22. oktober, for så til sidst at få en afsluttende debat den 11. november, i Grantoften igen, denne gang med blandt andet Borgmester Jesper Würtzen i panelet.

2 kommentarer om “Vælgermøde i Grantoften”

 1. ulla faurbye siger:

  Undskyld kære politikere, hvorfor er det lige, at der ikke bliver holdt nogle valgmøder i Skovlunde. Kan heller ikke se Måløv er blevet tilgodeset. Men er det det sædvanlige? Vi er bare vedhæng til Ballerup. Og du Jesper bor her endda.

 2. Kære Ulla,
  Du kan tro at der også er vælgermøder i både Skovlunde og Måløv. Jeg vil anbefale dig at gå ind og se på Enhedslistens kalender. Der kan du se alle de vælgermøder som vi er inviteret til, i hele Ballerup.
  http://ballerup.enhedslisten.dk/kalender
  Mange hilsener
  Jens Wenzel Andreasen, kandidat til kommunalbestyrelsen for Enhedslisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *