Trafikken i Måløv
Debat I læserbrevet i Ballerup Bladet, uge 35, fra Michael Høyer, kan jeg kun undres over svaret på mit om ”Trafikken i Måløv«

Hvis ”seneste måling fra Jungshøjvej viser, at gennemsnitsfarten ligger på mellem 50-55 km/t«, skyldes det nok, at den er beregnet over vejens fulde længde til kommunegrænsen. Det, jeg skriver om, er specielt den lige strækning mellem Måløv Byvej og Bringevej. Der køres overvejende absolut hurtigere end de 50-55, – af ganske mange endda betydeligt hurtigere. Den høje hastighed opnås ved kraftig, højlydt acceleration straks fra enderne af vejstykket.

Det påståede gennemsnit kan man måske få ved, at der indgår fartnedsættelser i 90-graders svinget ved Bringevej og vel også lavere fart vestfra gennem krumningerne og op ad stigningen mod dette sving?

Jungshøjvej bruges meget som genvej for trafik, der burde foregå ad Knardrupvej mellem Knardrup og Måløv Byvej.

Det er ubehageligt, når der på den lige strækning langs beboelsesområdet, hvor der også er ganske mange udkørsler til vejen, ofte køres med meget høj hastighed og er så megen tung trafik. I øvrigt finder vi vore betragtninger bekræftede ved hastighedsmålinger, som politiet har foretaget for nylig (med ’fangster’).

Jeg har tidligere fremført ønsker til kommunen om begrænsende foranstaltninger såsom: Ingen tung trafik, der ikke har ærinde og effektiv hastighedsnedsættelse. Hertil kan føjes: Intet vejskilt på Knardrupvej, der viser til Måløv, og ingen skilte i Måløv, der viser mod Knardrup/Ganløse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *