Total makeover til Trio Biler
Trio-Biler-nye-lokaler-2.jpg
Nye lokaler Det er ikke kun i fjernsynet, der laves store makeovers. Hos Nissan-forhandler Trio Biler på Energivej 22 i Ballerup er der i weekenden 14. og 15. september fest, farver og rigtig gode tilbud at hente.

De fejrer, at de nu er klar til at vise deres nye, flotte lokaler frem.

Det passer fint sammen med, at Nissan Micra også har fået en total makeover. Vel at mærke uden at det er gået ud over prisen. Den er stadig lige attraktiv. Billigste variant koster 106.990 kr. Der er også fortsat indbytningstilbud på Acenta og Tekna udstyrsvarianterne på kr. 25.000. Det vil sige, man får 25.000 kr. for sin gamle bil i bytte ved køb af ny Nissan Micra Acenta eller Tekna.

Ændringerne på den nye Micra er så omfattende, at de går langt ud over det, som normalt kaldes et midtvejs facelift. Forude et helt nyt look foran og bagpå, der er komplet med ændrede karrosseridele, har den nye Micra fået en markant makeover indvendigt. Der er nye funktioner, ny midterkonsol, nyt indtræk og ny finish.

Hvis der bestilles en tid inden weekenden, er det muligt at få checket bilen på 14 forskellige punkter helt gratis. Og samtidig kan der deltages i en konkurrence om en total makeover af bilen. Der gives også 25% rabat på alt Nissan tilbehør og på serviceeftersyn, der er booket inden 20. september og udført inden udgangen af oktober.

Det bliver også muligt at smugkigge på helt nye Nissan Note, der kommer senere på året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *