Tilliden og trygheden skal tilbage
Debat Løftebrud, valgflæsk, kovendinger og ”jeg har et standpunkt til jeg tager et nyt”.

Alle disse fraser er blevet en del af det politiske billede.

Det er ikke kønt og det har gjort at borgernes tillid til politikerne er rekord lav.

Det er det sørgelig scenarie inden kommunalvalget til november.

Det kan vi i Det Konservativ Folkeparti i Ballerup ikke alene lave om på, men vi kan give borgerne i Ballerup en garanti for, at det vi siger, er det vi gør.

Vi lover jer ikke guld og grønne skove, men vi giver jer en garanti for, at vi ikke vil løbe fra nogen af vores hjertesager. Skal tilliden tilbage i dansk politik, så kræver det at borgerne kan stole på det vi politikere siger.

Den tryghed kan ikke skabes fra dag til dag, men det kræver at vi politikere holder ord, eller holder mund. Jeg fortrækker den første, og den har jeg til fulde tænkt mig at leve op til. Det er en garanti, fra mig, til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *