Ti sange om krig
Deers-of-Darkness1.jpg
Deers of Darkness består af Jakob Thorkild, Lars Meiling fra Ballerup og Niklas Antonsen.
Elektronisk musik Gruppen Deers of Darkness har netop sendt deres debutalbum Wartime Stories på gaden.

Albummet er en nyfortolkning af det politiske album, hvor kunstnere ikke behøver tvære meninger ud i publikums ansigt, men hvor lytteren selv får lov til at danne sin egen mening.

Et af de tre medlemmer i Deers of Darkness er Lars Meiling fra Ballerup, som har rollen som keyboard- og vocoder-wizard i det forholdsvis nye musikprojekt, der udover Lars tæller Niklas Antonsen og Jakob Thorkild.

Teksterne på albummet tager udgangspunkt i krig og soldaters arbejde. Albummet indeholder eksempelvis sange som: We Carry Weapons, The Bomb, Get Back in Line og Death Dance. Albummet udkom 5. September – på Danmarks nationale flagdag.

“Deers of Darknesss er ikke soldater eller voldsfanatikere. Vi er bare tre mennesker, der skriver sange om statens monopol på lovlig vold,” skriver bandet i en pressemeddelelse i forbindelse med releasen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *