Steen gav Mette Frederiksen ren besked
Steen-gav-Mette-ren-besked.jpg
Steen Helsted Mortensen, 40 år, har været ansat i en nyoprettet 30-timers stilling hos Silvan på Tempovej siden februar i år. Foto: Flemming Schiller
Arbejdsmarkedet I sidste uge var beskæftigelsesministeren hos Silvan, hvor hun mødtes med udviklingshæmmet.

Da beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) mandag i sidste uge forlod Silvan på Tempovej i hjembyen Ballerup, var det med en klar viden om, hvor vigtigt det er for selv udviklingshæmmede at føle, at der er brug for dem på arbejdsmarkedet.

Det var i hvert fald den besked, hun fik med hjem af den 40-årige butiksmedhjælperassistent Steen Helsted Mortensen, som var målet for ministerbesøget. Han fortalte ministeren, hvor glad han var for at have et job og ikke bare skulle henslæbe tilværelsen på et beskyttet værksted. Det ansvar, han havde fået i Silvan, havde givet ham lyst til at leve, sagde han.

Steen Helsted Mortensen er en del af Projekt Klap under LEV, et projekt med udviklingshæmmede på arbejdsmarkedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *