Stand-up med Talle
Baltoppen-simon_talbot.jpg
Simon Talbot kan ses i Baltoppen på torsdag, hvor han kommer forbi med sit one man show ’Talle alene i verden’.
Komik Torsdag den 12. september klokken 19 får Baltoppen besøg af stand-up komiker Simon Talbot, der inviterer publikum helt tæt på i sit nyt one man show ’Talle alene i verden’.

Showet giver et usædvanligt selvudleverende indblik i personen bag komikeren. Man kommer om bag den populære komikerfacade til livet som Simon Talbot. Et ærligt og morsomt møde med den skæve verden, der danner rammerne om hans liv – fra lystig sædcelle til den fyr han er i dag med single-kvaler, et kompliceret forhold til Facebook der kun får én til at føle sig endnu mere mislykket, som man sidder dér, alene i sin sækkestol med en skål slatne nudler. Om manglende selvværd og behovet for anerkendelse. Et show, der ganske kort kan beskrives som utrolig sjovt, men sandt!

Billetter kan købes via Billetnet og Baltoppen Live, tlf. 4477306 (mandag – fredag kl. 10-15).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *