Smørums golfkvinder til EM
dmbænk.jpg
Golf I morgen og tre dage frem skal Smørum Golfklubs kvinder kæmpe om medaljerne ved EM for klubhold i Bulgarien.

Da Smørum Golfklub vandt DM for hold, kvalificerede de sig samtidig til EM for klubhold.

European Ladies Club Trophy afholdes i år i Bulgarien – på St. Sofia golf 2 & spas bane lidt udenfor Sofia. Turneringen starter i morgen og løber over de næste tre dage.

“Til denne turnering må klubberne kun stille med amatører, og der står Smørum meget stærkt, da man ikke har nogle professionelle på holdet. En del af de andre hold, der stille op til dette EM, mangler 1-2 spillere på deres klubhold, da de til daglig lever af at spille golf,” fortæller holdkaptajn Henrik Nielsen.

Holdet man har sendt af sted til EM består af Emily Pedersen, Nanna Madsen og Charlotte Kring Lorentzen.

“Et super stærkt team som alle er omkring det danske damelandshold – og på papiret må de nok tage favoritværdigheden på deres kappe til dette EM for klubhold,” siger Henrik Nielsen.

Turneringen afvikles som slagspil hvor de to bedste scorers tæller med hver da.g

“Vi har haft en hel vild sæson indtil nu. Et EM, to Danmarksmesterskaber i slagspil og hold, samlet sejr i DGUs elitetour og masser af andre flotte turneringssejre rundt i Europa til pigerne. Som frivillig leder i klubben kan jeg kun kigge tilbage på sæsonen med smil på læberne og være stolt over hvad ”svanerne” fra Smørum har præsteret i år på golfbanerne,” siger holdkaptajnen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *