Skovlundes sidste spaghettigudstjeneste
Nyt navn Torsdag den 3. oktober klokken 17 er det igen tid til spaghettigudstjeneste i Skovlunde Kirke.

Spaghettigudstjeneste er en gudstjeneste i børnehøjde, men alle er meget velkomne.

I år skal børnene høre nogle af de historier som Jesus fortalte – og denne gang skal de høre om en mand, der blev overfaldet og slået af nogle røvere. En præst og en kirketjener ville ikke hjælpe ham, men kom selv og hør, om manden fik hjælp.

Efteråret minikonfirmander kommer og synger med. Og efter gudstjenesten er der fri hygge og spisning.

Skovlunde Kirke har udskrevet en konkurrence om et nyt navn til spaghettigudstjenesterne og opfordrer alle, der har en god idé til et nyt navn til at komme og aflevere det ved denne sidste spaghettigudstjenesten torsdag den 3. oktober.

Til foråret kommer der igen gudstjenester med efterfølgende spisning for børnefamilier – de får bare et andet navn – det navn, der vinder konkurrencen. For flere oplysninger kontakt kirkekontoret på 44 94 48 97.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *