Selvmords-torpedoer på Måløv Hovedgade og Kratvej
Debat Der er ingen tvivl om at der er stor ”sivetrafik” igennem Måløv, på samme tidspunkter som skolebørnene møder i skolen, og de mindste bliver afleveret i vuggestue og børnehave.

Bilisterne kommer fra Ganløse og fra Frederikssundsvej, kører ad Måløv Hovedgade og drejer nedad Kratvej. Trafikken er voldsomst mellem klokken 07.00 og 08.30 – altså præcist på samme tid som skolebørnene går/cykler i skole, og hvor de fleste børn bliver afleveret i Børnehuset Måløv, eller BFO.

Det skaber en helt forståelig og reel utryghed, og det risikofyldte stykke strækker sig fra Måløv Hovedgade og op til Fredegården. Derudover er kirkepladsen et kaos af biler, der kører til og fra, for at sætte børn af.

Skolebestyrelsen har gentagne gange henvendt sig til Teknik- og Miljø og påpeget de reelle problemer på elevernes skolevej.

Det er naturligvis en prioritering, da teknikområdet ikke har ubegrænsede økonomiske ressourcer, men en relativ billig løsning kunne være et forbud mod venstresving/henh. højresving ad Kratvej fra Måløv Hovedgade i tidsrummet klokken 07.00 og 08.30.

Desuden kunne der etableres hastighedsregulerende foranstaltninger på Måløv Hovedgade fra Kratvej til Jungshøjvej, for også at dæmpe de ”selvmordstorpedoer” med nyerhvervede kørekort, kasketten bag i nakken, og speederen i bund – der hærger på det stykke med alt, alt for høj hastighed.

2 kommentarer om “Selvmords-torpedoer på Måløv Hovedgade og Kratvej”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *