Rundvisninger på museet
Grupperundvisning-Ballerup-Museum.jpg
Udflugt Det er muligt at få skræddersyet sin helt egen gruppe-rundvisning på Ballerup Museum.

Ballerup Museum byder på både permanente og skiftende udstillinger, som er åbne fem dage om ugen for almindelige besøgende.

Derudover kan grupper også få skræddesyet museumsbesøget således, at de kan blive guidet gennem udstillingerne og få de gode historier serveret af en dygtig fortæller. Disse særlige gruppe-rundvisninger kan foregå både i og udenfor museets normale åbningstider.

»Det er primært museets dygtige og engagerede frivillige medarbejdere, der viser rundt på museet. En rundvisning indbefatter udstillingerne om Ballerups historie, Storfyrstinde Olgas liv og malerier og Lindbjerggaard. Derudover er det muligt at besøge købmandsbutikken, smedjen i Lynsmedens Hus, Skomagerhuset og museumshaverne,« fortæller Museumsleder Mette Jensen.

Hør mere om rundvisninger på Ballerup Museum på tlf. 44 97 11 13 eller www.ballerupmuseum.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *