Rum for sorg
Sorggruppe Onsdag den 25. september starter en ny sorggruppe i Skovvejskirken.

Ballerup Sogn har de sidste par år haft sorggrupper for mennesker, som har mistet. Nu starter en ny gruppe op onsdag 25. september klokken 9.30-11.00 i Skovvejskirken.

Gruppen ledes af sognepræsterne Laila Bomose og Inge Meibom. Det er ikke terapi, men et fortroligt rum til at tale om alle de tanker, der hører livet til lige nu.

»Ikke en sorg er ens, men alligevel har sorgen nogle fællestræk, som er godt at dele med andre – det kan ændre den ensomhedsfølelse, som man sidder med. Man oplever, at andre har det på samme måde. Måske er man også holdt op med at tale om det, man ved måske ikke, hvor man skal starte og slutte, og man er begyndt at skåne sine nærmeste, for livet skal jo gå videre. Det er lige præcis den samtale, som sorggrupperne giver mulighed for at fortsætte,« forklarer sognepræst Laila Bomose.

Samtalerne foregår hver tredje uge og er under tavshedspligt. Har du lyst til at deltage, kan du kontakte enten Laila Bomose eller Inge Meibom. Man skal som udgangspunkt være bosiddende i sognet for at kunne deltage.

2 kommentarer om “Rum for sorg”

 1. birger ernst larsen siger:

  Jeg har været i kontakt med sorg gruppen i smørum, men de er i gang med en gruppe
  så de anbefalede at prøve i ballerup.
  Min sambo døde for 5md siden så nu er det at tomheden fylder meget
  håber at høre fra jer,på forhånd tak
  Mvh. Ernst larsen

  1. Mia Thomsen siger:

   Kære Ernst
   Jeg håber, du ser denne besked. Du skal selv tage kontakt til præsterne, hvis du vil høre mere om sorggruppen. Her er deres kontaktinfo: Sognepræst Laila Bomose, tlf: 61 20 81 95, e-mail: Laibo@km.dk eller sognepræst Inge Meibom, tlf: 30 73 00 13, e-mail: inm@km.dk.
   Vh. Mia Thomsen, redaktør, Ballerup Bladet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *