Redder 2-2 til LSF i svær udebanekamp
Fodbold Ledøje/Smørums målmand Mikkel Gram var dagens mand på Amager i lørdags.

Danmarksserien, Pulje 1: AB Tårnby-Ledøje/Smørum Fodbold 2-2 (1-2) 15. min. 1-0 AB Tårnby, 23. min. 1-1 Peter Stephansen (str.), 41. min. 1-2 Jacob Lind, 86. min. 2-2 AB Tårnby

Drengene fra Smørum fik deres sag for på Amager i weekenden, men slap alligevel fra øen med det ene point i behold. Takket være målmand Mikkel Gram, der om nogen reddede det ene point hjem.

»Vi vidste det på forhånd, men nu fik vi det at mærke. Et yderst potent og godt spillende AB Tårnby-hold bød op til dans, og der skete noget lige fra starten. Cheftræner Kim Kjærsgaard have rokeret i den brede trup – i midterforsvaret var Aske Viktor valgt i stedet for Sean Rasmussen og den tilbagevendte Jakob Halling var sat på toppen i stedet for topscorer Marc Lind.« fortæller Peter Wagner fra LSF:

»Allerede fra start kunne vi se at Tårnbydrengene ville noget. Med aggressivt presspil og tætte markeringer blev det hele en lille smule svært.«

Pauseføring til LSF

I det 15. min. blev bolden spillet bagom Smørumforsvaret med en dyb stikning, og angriberen sparkede resolut bolden i kassen uden chance for Mikkel Gram i målet. Og det fortsatte. Men Mikkel Gram tog simpelthen alt.

»Jeg var forvildet mig op på tilskuerpladserne blandt Tårnbytilskuerne og de sad næsten kun at talte om Mikkels mange redninger under hele kampen,« fortæller Peter Wagner.

Men gassen gik lidt af ballonen og i det 23. minut tryllede Jonas ”Neime” Neimenas inde i feltet, og med et snævert træk kom han fri, og en Tårnbyspiller så ikke anden udvej end at lave straffe. Peter Stephansen omsatte den store chance sikkert til 1-1.

Angreb på angreb fra begge holds side gjorde det til en yderst underholdende 1. halvleg. I det 35. min. ramte AB Tårnby bl.a. stolpen, men det var LSF, der kunne juble lige inden pausen.

I et mønsterangreb med mange gode kombinationer blev Halling spillet helt fri i højre side og han sparkede bolden på tværs af målet hvor en snarrådig Morten ”Messi” Larsen kastede sig frem og nåde bolden helt nede ved baglinien. Den blev sendt tilbage til Jacob Lind, der sparkede bolden på tværribben og i mål! 2-1 til Smørum lige inden pausen. Fortjent? Absolut nej!

Når ret skulle være ret

Men Tårnby-tilhængerne fik dog noget at juble af. Dog først til sidst i kampen.

I det 86. minut blev en bold igen spillet ned bag forsvaret, og denne gang blev det omsat i et mål, selvom Mikkel Gram rent faktisk havde en lap på bolden.

»Men når ret skal være ret, så var det fortjent,« konkluderer Peter Wagner.

Næste kamp er på lørdag den 21. september kl. 14.00 hjemme mod Frederikssund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *