Ny læsegruppe på biblioteket
Kandidater Der er godt nyt til alle læseheste, som er vilde med nye bøger af danske forfattere.

Ballerup Bibliotekerne søger nemlig otte engagerede læsere til en ny læsegruppe, som skal være med til at nominere en af kandidaterne til Politikens Litteraturpris 2014.

Politiken har inviteret en række læsegrupper på landets biblioteker til at udpege én af kandidaterne til prisen, som uddeles i foråret 2014. Som medlem af Ballerup Bibliotekernes nye læsegruppe er man med til at læse fire nye romaner fra 2013 og nominere én af dem til litteraturprisen i samarbejde med andre læsegrupper landet over.

Læsegruppen mødes hver tredje onsdag kl. 17-18.30 på Ballerup Bibliotek henover efteråret. Datoerne er 2/10, 23/10, 13/11 og 4/12.

På hvert møde diskuterer læsegruppen en ny roman, som deltagerne har læst på forhånd. En bibliotekar er vært ved det første møde, men ellers er læsegruppen selvstyrende. Til slut vælger læsegruppen, hvilken af de fire udgivelser, der skal indstilles til nomineringen.

Alle kandidater til Politikens Litteraturpris optræder i Politikens Hus i løbet af januar og februar, hvor man som medlem af læsegruppen får gratis adgang. Til marts bliver læsegruppen også inviteret med til selve prisoverrækkelsen, der finder sted i forbindelse med Litteraturfestivalen Kbh Læser.

Har du lyst til at opleve nogle af årets største og mest bemærkelsesværdige bøger på nært hold sammen med andre bogelskere, så kontakt Sara Maria Cordtz på tlf. 41 75 00 86 eller saz@balk.dk for at høre nærmere og søge om en af de otte pladser senest fredag den 13. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *