Musikskolen sørger for underholdningen
ByNight-BmSO-og-BBW-copy.jpg
Ballerup MusikSkoleOrkester og Ballerup Brass and Wood underholder til ’Open by Night’ i Centrumgaden på fredag 27. september.
Musik På fredag er der ’Open by Night’ i Ballerup og mens butikkerne sørger for gode tilbud, står Ballerup Musikskole for den musikalske underholdning.

Det kommer ikke til at gå stille af sig, når der på fredag 27. september er ’Open by Night’ i Centrumgaden i Ballerup.

Butikkerne holder åbent helt til klokken 22 og har lovet at finde masser af gode tilbud frem til de forhåbentlig mange mennesker, der lægger vejen forbi gågaden fredag aften.

Men ikke nok med det – Ballerup Musikskole har igen i år samlet en ordentlig flok af dygtige unge musikere, der kommer og gør Open by Night endnu mere festlig.

Listen over musikgrupper, der kommer forbi Centrumgaden i løbet af aftenen er lang. Man kan blandt andet høre de to harmoniorkestre: BmSO (Ballerup MusikSkoleOrkester) og BBW (Ballerup Brass and Wood), som vil divertere med såvel swingende toner fra kendte populærmelodier over filmmusik og meget andet.

ByNight-Undertow-copy

Derudover kommer også den rytmiske gruppe Undertow, som spiller deres egne underfundige og medrivende kompositioner.

To sammenspilsgrupper fra henholdsvis Egebjergskolen og Thomasskolen har også meldt deres ankomst. Grupperne spiller pop/rock med stor intensitet og indlevelse.

Og sidst men bestemt ikke mindst kommer også Ballerup Musikskoles saxofonkvartet forbi Centrumgaden. De blander genrerne og spiller gennemarrangerede numre lige fra klassisk musik til rockmusik. Gæsterne i gaden kan for eksempel glæde sig til at høre saxofonkvartettens version af Queens klassiker ”Bohemian Rhapsody”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *