Måløvpige udlever fodbolddrømmen i Malmø
Maalevvpige-udlever-fodbolddroemmen.jpg
Nicoline Sørensen tager hver dag turen fra Måløv til malmø, hvor hun spiller i den svenske klub LDB Malmø.
Fodbold Drømmen om en professionel fodboldkarriere i udlandet er ikke længere så uopnåelig for 15-årige Nicoline Sørensen, der netop er blevet en del af A-truppen i den svenske klub LDB Malmø.

15-årige Nicoline Sørensen fra Måløv er blevet en del af A-truppen i den svenske klub LDB Malmö. Med den nye aftale er hun kommet et skridt nærmere drømmen om en professionel fodboldkarriere i udlandet.

»Det er en fantastisk mulighed for mig at indgå i LDB Malmøs A-trup, som består af 20 spillere fra ni forskellige nationer, og alle er landholdsspillere,« fortæller Nicoline Sørensen og fortsætter:

»LDB Malmö er tre gange svenske mestre, pokalvindere og de spiller Champions League, så niveauet og tempoet er utroligt højt, og hele organisationen omkring holdet er topprofessionel. Jeg har også været så heldig, at A-landsholdsspilleren Katrine Veje også spiller i klubben og hun har været meget behjælpelig i opstarten.«

Spillet i 10 år
Nicoline Sørensen har spillet fodbold siden hun var fem år gammel – først i Måløv og senere i BSF. Hun har desuden spillet 20 kampe for diverse ungdomslandshold – senest var hun med til at vinde sin pulje i 1. kvalrunde til EM med U17-landsholdet. En kamp hvor hun i øvrigt blev kåret som bedste spiller.

I øjeblikket er drømmen for Nicoline Sørensen, at etablere sig som stamspiller i LDB Malmø indenfor de næste par år.

»A-landsholdet er naturligvis også et af mine mål, men lige nu drejer det sig om U17-landsholdet, som jeg er utroligt glad for,« siger hun.

Træner hver dag
Uddannelsesmæssigt er brikkerne også faldet godt på plads for Nicoline Sørensen, der netop er begyndt på Team Danmark-linjen på Falkonergårdens Gymnasium.

»Skolen har været meget forstående med at få tilpasset mit skema til mine daglige træninger i Malmø, som starter klokken 15. Uden dette var det ikke muligt at realisere min drøm,«siger Nicoline Sørensen og tilføjer:

»Transporten går fint. Både min nye skole og LDB Malmøs træningsanlæg ligger tæt på stationen, og jeg udnytter så transporten til at lave lektier, så det er ok.«

 

1 kommentar om “Måløvpige udlever fodbolddrømmen i Malmø”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *