Lokal sangskriver udgiver bog
Michael-Vesterskov.jpg
Michael Vesterskov har sendt boegen ’En sangskrivers søgen efter det dybe smil’ på gaden sammen med opsamlingsalbummet ’House of Songs’.
Udgivelse Sanger og sangskriver Michael Vesterskov fra Smørum kan nu føje endnu en udgivelse til cv’et.

Denne gang er det dog ikke ’’kun’’ en album, men et album ledsaget af en bog, der har fået titlen ’En sangskrivers søgen efter det dybe smil’.

Bogen er et sjældent kig ind i en sangskrivers søgen efter noget, som er gået tabt i jagten på succes og anerkendelse. Resultatet er en tankefyldt, dragende og opslugende fortælling om længslen efter det dybe smil – det smil, som kommer fra et sted,der ikke kan kontrolleres.

Michael Vesterskov har 13 album bag sig plus det opsamlingsalbum ’House of songs’, der følger gratis med den nye bog.

Det er ikke første gang, at Michael Vesterskov kan kalde sig forfatter. For et par år siden udgav han ’I lænestolens dybe stille ro, som var en blanding af sangtekster og digte.

En slags rejsebeskrivelse

Et ophold i kunstnerhuset ’The House of Songs’ i Austin, Texas i USA blev meget mere end en musikalsk rejse for Michael Vesterskov. Det blev også en sjælerejse tilbage til barndomsbyen Nibe over Cuba til Austin og hjem.

»Jeg fik da skrevet musik sammen med nogle super dygtige amerikanske kollegaer under opholdet. Men først og fremmest blev jeg forført af fortællinger og oplevelser, der skrev sig selv,« fortæller Michael Vesterskov og fortsætter:

»Sangskrivningen blev sekundær, og ’En sangskrivers søgen efter det dybe smil’ kan vel bedst betegnes som en blanding af rejsebeskrivelse og poetisk fiktion.«

Bogen udkom 29. august på forlaget Indblik. Læs mere på Michael Vesterskovs hjemmeside: www.westwood.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *