Kvindelige tyve efterlyses i Ballerup
Døgnrapporten Lørdag den 21. september klokken 12.06 blev en 63-årig kvinde udsat for tyveri da hun handlede i Netto i Hedeparkscenteret.

Kvinden havde sat sin taske i en medbragt klapvogn, og da hun et kort øjeblik kiggede væk, stjal to kvindelige tyve hendes pung fra hendes taske. Tyvene beskrives som:

A: 35-40-årig kvinde, let kraftig af bygning og langt mørkt hår i hestehale. Hun var iført en mørk jakke med hvide og røde mærker foran, hvid trøje indenunder, blå jeans og hvide kondisko. Hun medbragte en sort taske.

B: 35-40-årig kvinde, let kraftig af bygning og langt mørkt hår i hestehale. Hun var iført en hvid trøje/jakke, grønlig trøje indenunder, sorte bukser og lyse sko. Hun medbragte en lys kurv og en hvid/grøn sportstaske.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *