Kom aldrig ud af startblokken
Måløv-Boldklub.jpg
Fodbold Serie 3, pulje 3: Måløv BK – Lyngby BK 2-2 (1-1). 0-1 Mik Jensen (selvmål 26.). 1-1 Kim Finch Andersen (38.). 1-2 Lyngby BK (48.). 2-2 Lyngy BK (selvmål 78.).

Lørdag eftermiddag skulle Måløv forøge at holde den resultatmæssige kurs, samtidig med at komme på spillemæssig ret køl igen, men endnu en gang virkede det, som om at indstilling og udførelse ikke går hånd i hånd for Måløv lige for tiden.

Kampen endte med et skuffende 2-2 resultat. Det betyder, at Måløv har fire point op til den andenplads, som er sæsonens store og eneste mål.

Lyngby pressede fra starten godt på, og Måløv smed for mange bolde lige i fødderne på modstanderen, pressede sine egne medspillere med halvdårlige afleveringer og vandt stort set hverken nogen dueller eller andenbolde.

1. halvleg sluttede 1-1, og selv om der var en smule optimisme at spore i pausen, så blev det efter tre minutter af 2. halvleg igen op ad bakke, da to-tre Måløvspillere løb frem i et frispark fra Lyngby, som så sendte to Lyngbyspillere alene igennem på højrekanten, og fra nært hold blev bolden sparket ind, selvom keeper Thomas Lydolph havde fingerspidserne på.

Måløv forsøgte sig herefter i en lidt mere direkte udgave, som både førte til gode gennembrud, og en del afslutninger, men uden meget præcision. Der skulle således gå helt hen til det 78. minut, før endnu et gennembrud på højrekanten gav pote. Det var højrebacken Matias Pedersen, som opportunistisk valgte at gå med frem, og da han slog et indlæg til forreste stolpe fik en Lyngbyspiller raget bolden i mål til udligning og slutresultatet 2-2.

Næste kamp for Måløv er på søndag, hvor holdet tager et smut til Damgårdsparken for at møde Tyrkisk KIF kl. 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *