Hjertesagen
Debat Svar på læserbrev: Socialdemokratiet ser med glæde, at de konservative går positivt ind i en budgetforhandling om folkeskolereformen - et af de vigtigste elementer for den næste valgperiode.

Der er nu ikke det store opsparingspotentiale i de konservatives »hjertesag«, da de konservatives stædige insisteren på, at BFO skal holdes åben, samtidigt med skolerne tilbyder faglig fordybelse og lektiehjælp koster Ballerup Kommune 3,5 mill. kr årligt, altså tæt ved 7 mill. kr. i perioden frem til næste folketingsvalg.

De midler kunne vi godt bruge i skoleudvalget til implementeringen af skolereformen – nu kan vi risikere at nogle af de svageste elever, de børn og unge, der har en svag familiebaggrund, ikke vil deltage i skolens tilbud, eller BFO tilbudet, falder igennem.

Socialdemokratiet arbejder på, at alle vores børn og unge får et sammenhængende forløb fra børneinstitution til skole, og videre til ungdomuddannelse og arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *