Grønlandsbilleder i Ballerup Kunstforening
Grønlandsbilleder.jpg
Udstilling På lørdag er der fernisering for billedkunstner Ulla Ettrup Storm i Skovlunde Kulturhus.

Ulla Ettrup Storm fra Assens har arbejdet som billedkunstner i de sidste 22 år, og hun arbejder med mange forskellige former for billedkunst og er meget inspireret af Grønland og den grønlandske natur.

Ulla E. Storm arbejder i akryl, kul, pastelkridt, spray og papir. Hun arbejder meget intuitivt og hendes billeder skabes gennem farvernes indbyrdes samspil. Motiverne er ikke lige til genkendelighed, men et glimt af et eller andet kan fornemmes!

Kunstneren har igennem flere perioder opholdt sig i Grønland og er meget fascineret af den barske natur og det grønlandske folk. Det genspejles bl.a. i brugen af sarte, lyse, nordiske farver, der i sprængte formationer, stærkt stofligt, kan associere til fjeldvægge, is, sne og skyer kombineret med lys og mørkebrun, okker, gul og blå som små prikker i det hvide landskab.

Både i Assens og i København, i Galleri Søstrene Storm, kan Ullas billeder opleves in natura.

Kunstneren har fernisering i Ballerup Kunstforening lørdag den 28. september klokken 13-14, men åbent til 16, i Skovlunde Kulturhus, indgang 2.

Udstillinger kan ses i perioden 28. september til 20. oktober hver weekend klokken 13 til 16, og der er gratis entré.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *