Førstehjælp til børn og spædbørn
Foredrag Tirsdag den 24. september klokken 11-13 er der barselsforedrag om førstehjælp til børn og spædbørn.

Henrik Torup, der er læge, førstehjælpsinstruktør og forfatter til bogen »Førstehjælp til børn og spædbørn«, fortæller og demonstrerer, hvad du skal gøre, når uheldet er ude, og dit barn er kommet til skade.

Han giver også input til, hvordan du kan forebygge farlige situationer. Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs. Efter foredraget superviserer Henrik gerne, hvis du selv vil prøve nogle af de viste teknikker på en førstehjælpsdukke.

Barselsforedraget er arrangeret i samarbejde med Familieskolen. Det er især til forældre på barsel, men alle interesserede er velkomne. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal spise, pusles, trøstes osv.

Billetter kan købes på Ballerup Bibliotek, i kulturhusene, på bib.ballerup.dk eller på www.familieskolen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *