Forsøg med fri hash
Debat På Vælgermødet I Bispevangen 17. september fik jeg lov til lige at komme med en kommentar, til mit udbrud (yes), da Mette Hedegaard Ø, kom med sit forslag om fri hash.

Netop fordi René, ordstyreren, udtalte: »Tænk at debatten om fri hash ryger her fra kandidaterne til kommunalbestyrelsen, direkte i Regionsrådet«.

Derfor må Ballerup Bladets læsere også hellere få den kommentar.

Frank Jensen, overborgmester i København, har ansøgt om at lave et treårigt forsøg, med ”fri styret hash” som borgere over atten år, kan købe i noget ala coffeeshops.

Frank Jensen og mange andre (mig) både i Danmark og i udlandet mener, at det kan være med til at tage kriminaliteten ud af hash-markedet.

Flere stater i USA har givet salg af hash frit og konsekvensen har været, at der flere steder er lukket fængsler.

Selv om der er gjort og gøres meget fra politikerne og politiet side, så kan der købes hash mange steder, også i Ballerup.

Nogle børn og unge får, også uden selv at ville have det, ecstasy måske i form af piller, som er produceret på ulovlige laboratorier, i Danmark. Piller som måske indeholder: glasskår, afløbsrens, eller andre uhyrlige medikamenter. Medikamenter hvor de måske skal indlægges til udpumpning eller i værste fald dør af.

Det seneste, nogle de unge eksperimenterer med, er en cocktail af, afløbsrens, sprit og eddike.

Vi skal IKKE frigive hash, nej, vi skal styre salget og ikke, som det er i dag, hvor hash sælges, og de kriminelle tjener ikke penge, nej, de tjener rigtig mange penge på salg af hash.

Lad København få lov til at lave det treårige forsøg, de har ansøgt om.

Evaluer på projektet, om det begrænser kriminaliteten og lad os så tage nogle fornuftige beslutninger ud fra resultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *