Fokus på de unge
zcan-kizilkaya.jpg
Özcan Kizilkaya håber at se mange Ballerup-borgere i alle aldre på fredag klokken 17. Foto: Brian Lindberg
Møde Fredag den 20. september har Özcan Kizilkaya arrangeret 'Fokus på de unge' træf foran Ballerup Rådhus.

24-årige Özcan Kizilkaya er socialdemokratisk kandidat til kommunalbestyrelsen i Ballerup. I kraft af sin unge alder, synes han selv, at han har en ret god idé om, hvad de unge i Ballerup gerne vil have. Men i stedet for at remse alle de ønsker op, som han efterhånden har hørt fra de unge, vil han hellere have, at de selv fortæller dem.

Derfor har han taget initiativ til til en fællessamling, som han kalder ’Fokus på de unge’ foran Ballerup Rådhus på fredag den 20. september klokken 17.

»Jeg ser egentlig mest af alt det her som en fantastisk chance for Ballerups politikere til at møde Ballerups unge – og spørge dem direkte, hvad de gerne vil have,« siger Özcan Kizilkaya.

Han bruger hele sit netværk til at udbrede budskabet blandt de unge: Mød op og vis resten af Ballerup, at I ikke alle sammen er nogle bøller, der laver ballade.

»Jeg hører fra mange af de unge, at de føler, at der bliver kigget skævt til dem af ’hr. og fru Hansen’,« siger Özcan Kizilkaya og uddyber:

»Måske går de i noget smart tøj og har en speciel frisure eller kører på scooter eller noget andet. Men det betyder jo ikke, at de laver ballade. Og jeg vil bare gerne vise både politikerne og alle de andre borgere i Ballerup, at man ikke behøver at være bange for de unge.«

Derfor håber han at se en masse Ballerup-borger – både unge og gamle og alle dem midt i mellem foran rådhuset på fredag klokken 17, hvor han også vil byde på lidt frugt og vand til de fremmødte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *