En flot udesejr med hiv og sving
Fodbold Måløv BK klarede lokalrivalerne fra Herlev.

Serie 3, pulje 3: Herlev IF – Måløv BK 3-5 (2-2). 0-1 Herlev IF (11.). 1-1 Kim Finch Andersen (20.). 1-2 Kim Finch Andersen (35). 2-2 Herlev IF (35.). 2-3 Tobias Schanz (str. 60.). 3-3 Kenneth Nørhammer (selvmål 72.). 3-4 Kenneth Nørhamer (74.). 3-5 Kim Finch Andersen (80.).

Søndag formiddag havde Måløv Boldklub taget den korte tur til naboerne fra Herlev IF.

På papiret kunne kampen virke som en ren walk-over, men det skulle hurtigt vise sig at det blev alt andet.

At være klar fra start har hidtil i sæsonen været en af Måløvs store forcer, men i søndagens kamp var holdet ikke klar, og fra kampens første fløjt var holdet på hælene og virkede groggy over for et hjemmehold, der spillede med masser af optimisme og direkthed. I denne fase fik Herlev bragt sig på 1-0 på et langskud, der drillede Thomas Lydolph i målet.

Bedre med

Herefter kom Måløv bedre med, og kombineret med, at Herlev var i undertal i 10 minutter, så fik Måløv ædt sig stille og roligt ind i kampen. Den evigt farlige Kim Finch Andersen fik i første omgang udlignet til 1-1, og kort efter var det igen Kim Finch Andersen, der gjorde det, han er bedst til, at score mål.

Nu skulle man så tro at Måløv var ovenpå og ville køre sejren hjem, men nej. Herlev fik lavet et godt gennembrud på venstrekanten, og deres bedste spiller i en ikke ueffen offensiv, scorede på et fladt skud til højre for Thomas Lydolph.

Gøre det let

I pausen blev der snakket om at forsøge endnu flere lette ting, og samtidig få flyttet bolden lidt hurtigere rundt, og så skulle chancerne nok komme.

Bedre blev det også for Måløv, og selvom det ikke flød over med store chancer, så var der en helt anden tegning end i første halvleg.

En 3-2 forløsning kom der da også ud af det – i en situation, hvor Kim Finch Andersen blev nedlagt i feltet, og straffespark til MB. Fra pletten var Tobias Schanz usvigelig sikker, og MB var atter i front.

Overvægten i spil og chancer til trods, så gik det hverken værre eller bedre end, at Herlev fik udlignet endnu en gang.

Denne gang var det Kenneth Nørhammer, der var så uheldig at få rettet bolden af ved et hjørnespark.

Med et kvarter tilbage hang Måløv alvorligt med mulen, men skeen blev taget i den anden hånd, og i samme minut som udligningen svarede den uheldige selvmålsskytte igen. Kim Finch Andersen kom igennem på højrekanten og serverede den for Kenneth Nørhammer, som fra sin position en meter inde i feltet helflugtede bolden i kassen til 4-3 føring.

Ti minutter senere blev sejren endeligt cementeret, da Kim Finch Andersen endnu en gang var på spil. I en omstilling oversprintede topscoreren Herlevforsvaret og laggde køligt bolden over hjemmeholdets keeper til slutresultatet 5-3.

Næste kamp er allerede i dag, tirsdag, hvor Måløv skal en tur til Helsingør for at møde Vapnagård FK 72 i Seriepokalens 1/8 delsfinale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *