Det indiske køkken til Ballerup
Muddy.jpg
Forretningsnyt I august åbnede 65-årige Qamar Farooq en ny take away- og cateringbutik med indisk mad i Ballerup.

Det drejer sig om Muddy’s Indisk Køkken Sct. Jacobsvej 12 i den gamle herrefrisør lige overfor Skjold Burne. Forretningen er Qamar Farooqs tredje take away-butik, da han også driver tilsvarende madsteder i både Farum og Virum.
Qamar Farooq har 30 års erfaring med at lave mad til danskerne, da han i 1983 åbnede en grill i Albertslund, men for 10 år siden solgte han den og begyndte at lave mad fra sit hjemland. Farooq er født i Punjab i Indien, men kom for 43 år siden til Danmark.
»Maden i Muddy’s er tilpasset efter de danske smagsløg, så man kan få den krydret i smagsvarianter fra mild til hot,« siger Qamar Farooq, som også kan fortælle om en stor kundekreds indenfor catering – altså mad til selskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *