Dejlig dag hos pigespejderne
13BBLDe-grønne-pigespejdere.jpg
Sommeraktivitet Der var livlig aktivitet, da ’alle tiders spejderdag for piger’ fandt sted i starten af august i spejderhuset Bivahu som en del af kommunens sommerferieaktiviteter.

En flok forventningsfulde piger var mødt op på en varm sommerdag for blandt andet at lave mad over bål, spille naturbingo og finde vej med GPS. Dagen sluttede omkring bålet med skumfiduser og chokoladekiks. ”S´mores” er en specialitet, som er kendt siden 1920’erne hos de amerikanske pigespejdere. Den har ligefrem sin egen nationaldag som fejres hver år den 10. august.

»Hvor andre måske synes, at ferien skal bruges på afslapning, så er det for os spejderledere en fornøjelse at kunne være med til at give flere piger gode spejder- og friluftsoplevelser,« siger gruppeleder Lene Martinsen fra de grønne pigespejdere i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *