Camerounsk aften i Baghuset
Etnisk Baghuset gentager succesen fra sidste år, hvor man havde fuldt hus til en camerounsk aften.

Selvom Cameroun arealmæssigt er 11 gange større end Danmark, er du måske usikker på, hvor landet ligger. Det ligger i det vestlige Afrika lige over ækvator og har cirka 18 millioner indbyggere. Engelsk og fransk er officielle sprog, men der er i landet over 200 forskellige etniske og sproglige grupper.

I Baghuset serveres en afrikansk buffet, og efter spisningen er der et kort foredrag om Cameroun og dets historie. Derefter kommer afrikanere i traditionelle folkedragter på banen og danser traditionelle danse. Senere inviteres publikum også til at deltage i fællesdansen.

Den camerounske aften finder sted lørdag den 14. september mellem kl. 17.30 og 21.30, men da der er begrænset plads i Baghuset, er det en god idé at bestille bord senest i dag, den 10. september op matiarrived22@gmail.com eller på tlf. 20 86 32 71.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *