Brugskunst og gaver i Skovlunde Centret
Lotteshop-39-13.jpg
Charlotte (Lotte) glæder sig til at byde kunderne velkommen i hendes nye butik ’Lotteshop’ i Skovlunde Centret. Foto: Kaj Bonne. Foto: Kaj Bonne
Forretningsnyt Lotteshop er en ny butik, der forhandler brugskunst og gaveartikler, i Skovlunde Centret.

Skovlunde Centret har fået en ny beboer: Lotteshop, der officielt først åbner fredag den 27. september klokken 10, men uofficielt har haft åbent nogle uger, mens de sidste varer og interiør er kommet på plads.

Lotteshop sælger brugskunst, boligtilbehør og gaveartikler – både små billige og fine værtindegaver og de mere kendte mærkevarer som for eksempel Kay Bojesens aber og fugle, Hoptimister og varer fra eksempelvis Rosendahl og Zone.

Bag butikken står Charlotte og Niels Poulsen – det bliver dog primært Charlotte, kunderne vil møde bag disken, da Niels har et andet arbejde at passe.

Charlotte har stor erfaring med salg af boligtilbehør og brugskunst fra blandt andre Bahne, Ilva og Ikea.

»Så fik vi tanken, at hun ligesågodt kan arbejde på egen håndmed det hun brænder for,« fortæller Niels Poulsen til Ballerup Bladet.

»Vi ved godt. at der er mange udfordringer i at få en butik som denne til at køre i disse tider. Men nogle gange skal man prøve noget, som mange siger ikke umiddelbart kan lade sig gøre. Så nu gør vi forsøget,« tilføjer han.

Butikken forsøger at ramme bredt, så der er noget for enhver smag og pengepung. Samtidig vil de også gerne lægge hylder og vægge til mindre udstillinger med lokale kunstnere.

Man kan besøge Lotteshop på Torvestrædet 6 i Skovlunde Centret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *