Ballerup har nået CO2-mål før tid
Klima I Ballerup Kommunes klimaplan er målet at reducere CO2-udledningen med 25 procent inden år 2015. Men det mål har man allerede opfyldt, afslører kommunens grønne regnskab.

Faldet i CO2-udledning med hele 26 procent siden 2006 skyldes hovedsagelig et fald i elforbruget, den stigende andel af vedvarende energi i elnettet og den målbevidste udbygning af fjernvarme på bekostning af primært naturgas og oliefyr.

»Det er flot og selvom vi selvfølgelig ikke kan tage hele æren for reduktionen, kan vi godt være stolte af det resultat. Udfordringen bliver så at holde det lave niveau de kommende år,« sagde formanden for Teknik- og Miljøudvalget Helle Tiedemann ved fremlæggelsen af det grønne regnskab.

Navnlig Ballerups erhvervsliv er gået foran og har reduceret deres CO2-udledning fra 2006 til 2012 med 42 procent. Men også den kommunale CO2-udledning har fulgt godt med med et fald fra 2011 til 2012 med 11 procent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *