Ærgerligt nederlag i topkampen
Fodbold Danmarksserien, pulje 1: LSF–Herlev 0-1 (0-1). 0-1: Kasper Klausen (44.). Gule kort: Dannie Riise

Ifølge tabellen var det en topkamp, der blev spillet på Smørum Park lørdag eftermiddag, og begge mandskaber leverede derefter, selv om kampen blev ganske målfattig.

Gæsterne fra Herlev kom bedst i gang med kampen og fik skabt sig et lille overtag fra starten.

LSF fik i perioder spillet sig fint ud af problemerne og fik også sat fornuftige angreb i gang, men det ebbede oftest ud, inden det blev farligt.

Lige inden pausen var det så gæsternes tur til at vise tænder, og denne gang var det effektivt. En hurtig omstilling i deres højre side og et fladt indlæg til en fri angriber midt for mål, der sikkert passerede Mikkel Gram-Jensen i buret.

Et ærgerligt mål på et uheldigt tidspunkt, men LSF havde heldigvis en hel halvleg endnu til at rette lidt op på tingene.

Efter pausen fik LSF mere vind i sejlene og lagde et fint pres på Herlev. Allerede efter få minutter steg Jacob Lind op til et indlæg fra Morten Larsen, men det gode forsøg blev headet lige forbi stolpen.

Det blev startskuddet til et langt LSF-pres med gode muligheder til følge.

Men trods utallige forsøg lykkedes det ikke for LSF at få kuglen over stregen, og så kunne gæsterne række hænderne i vejret, da dommeren fløjtede for sidste gang.

Holdene havde vel en halvleg hver, men med det overtag LSF havde efter pausen, burde man have fået mindst et point ud af kampen.

Sådan gik det ikke denne lørdag, hvor skarpheden og kynismen manglede, men det bør dog ikke give de helt store panderynker, at man led sit første nederlag i denne sæsons turnering.

Næste opgave for LSF er på lørdag, hvor holdet skal en tur til Amager. Her tager oprykkerne fra AB Tårnby imod på Tårnby Stadion, Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup. Kampen starter kl. 15.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *