ÆldreForum på studiebesøg
Indspiration ÆldreForum - med Ballerups tidligere borgmester Ove E. Dalsgaard i spidsen, var på studiebesøg i Ballerup

Hvordan fungerer det nære sundhedsvæsen i Ballerup Kommune? Og hvordan arbejder kommunen med rehabilitering, velfærdsteknologi og aktivt medborgerskab blandt ældre?

Det var nogle af de emner og spørgsmål, som blev præsenteret og debatteret, da ÆldreForum med Ballerups tidligere borgmester, Ove E. Dalsgaard, i spidsens i sidste uge aflagde studiebesøg i Ballerup Kommune.

»Hvad var mere nærliggende i mit første år som formand end at aflægge ’min gamle kommune’ et besøg, for her er jo mange gode initiativer at vise frem og lade sig inspirere af,« siger Ove E. Dalsgaard, som sidste år blev formand for rådet.

Sønderhaven dannede ramme om ÆldreForums besøg, som bød på mange spændende oplæg. Studiebesøget omfattede desuden rundvisning i det nybyggede plejecenter og i Seniorbofællesskabet Kløvermarken, hvor socialudvalgsformand Ulrik Falk-Sørensen, der selv bor i Kløvermarken, fortalte om bofællesskabets idégrundlag og hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *