25 års jubilæum
35bblFrankSander-25årsjubi.jpg
Navne Frank Sander Nielsen har netop fejret 25 års jubilæum hos Orbicon.

Frank Sander Nielsen blev ansat i Orbicon i 1986 efter dimission som bygningsingeniør fra Københavns Teknikum. Kort tid efter fik han job i Birch & Krogboe, men blev efter et par år hentet tilbage til Orbicon. Den 1. september var det 25 år siden.

Frank Sander Nielsen har stor erfaring med projektering af bærende konstruktioner i beton, stål og træ samt alle former for fundering. Han har været engageret i mange store projekter bl.a. FN-byen på Marmormolen i København, Ny tribune og kontortårn i Parken, Hedorf Kollegium på Frederiksberg, Deloittes Domicilbyggeri på Amager, Lyngby Kulturhus og renoveringsopgaver som P-kælder i Nyropsgade, Ombygning af Købmagergade 11 og Galleri K på Strøget. For tiden er det tilbygningen af 51.000m2 behandlingsafdelinger til Herlev Hospital, han beskæftiger sig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *