200 betjente tilbage til hovedstaden, tak
Debat Reaktion på artiklen om hashhandel i Skovlunde

Ballerup Bladet skriver den 17. september, at der nu igen er gang i hashhandlen i Skovlunde – og det vil Ballerups socialdemokratiske borgmester rejse over for politiets bandeenhed.

Jeg vil foreslå Ballerups borgmester i stedet at rejse sagen over for sin partifælle justitsminister Morten Bødskov (S), der er på vej til at fjerne 200 politibetjente fra hovedstadsområdet og i stedet sende dem til provinsen.

Morten Bødskov, der endda er valgt her i Københavns Omegns Storkreds, er tydeligvis bedøvende ligeglad med de store problemer vi har med hashsalg, vold og anden kriminalitet i kommunerne vest og syd for København. Hvor er det trist, at vi har en justitsminister, der lader sine vælgere i stikken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *