På lørdag løber de i Måløv
maaloev-loebet.jpg
Måløvløbet Det årlige Måløvløb finder sted nu på lørdag den 31. august, og man kan stadig nå at tilmelde sig.

Startskuddet til Måløvløbet går nu for femte gang, og som sædvanlig er det den sidste lørdag i august. Planlægning og afvikling af løbet står Handel & Håndværk, Måløv Idrætsforening og Kulturhus Måløv for.

Løbet er for både børn og voksne, trænede som utrænede, sindige stavgængere såvel som letfodede lynløbere. Man kan tilmelde sig løbet i Kulturhus Måløv, få udleveret et startnummer, og vælg om man vil løbe 2, 5 eller 10 km. Det koster ikke noget at deltage.

Løbet tager sin start på Liljevangsvej ved den lille bro.

Tidspunktet er lørdag den 31. august kl. 11.00, hvor løbet skydes i gang. Psykomotorisk terapeut Mette fra Den Kloge Krop vil stå for en effektiv opvarmning, så de værste skader undgås, når først der kommer fart under løbeskoene. Vil man have taget tid på din præstation, må man selv holde øje med klokken, for der bliver ingen tidtagning. Løbets sponsorer er: Hjemmeværnet, der kommer med kolde vand, Nykredit Ballerup, der uddeler energibarer, og Måløv Apotek, som giver små præmier til alle deltagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *