Mette, den mest populære politiker
Mette-den-mest-populære-politiker.jpg
Mette Frederiksen er glad for opbakningen. Foto: Flemming Schiller
Populær politiker Ballerups Mette Frederiksen (S) ligger på en førsteplads i den seneste måling af ministrenes popularitet, lavet af Epinion for DR Nyheder.

Den seneste måling af ministrenes popularitet, lavet af Epinion for DR Nyheder, placerer Ballerups Mette Frederiksen (S) på en førsteplads foran Lars Løkke Rasmussen (V), Henrik Sass Larsen (S) og Kristian Thulesen Dahl (DF).

Mette Frederiksen er naturligvis glad for den fornemme placering i målingen. Hun siger, da Ballerup Bladet bladet spørger hende, hvad det er, hun kan, som gør, at vælgerne har størst tiltro til hende:

»Det, synes jeg, er et svært spørgsmål at svare på selv.

Jeg er selvfølgelig glad for opbakningen. Jeg håber på, at det, er fordi der er tillid til, at jeg gør mig umage for at være beskæftigelsesminister for os alle sammen.

Og at man kan mærke, at jeg brænder for at give flere danskere en mulighed,« siger hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *