Giver 100.000 kroner til lokale projekter
Giver-100.000-til-lokale-projekter.jpg
Det er vigtigt for os at give noget igen til det samfund, som vi er en del af," siger centerchef Torben Andersen, Ballerup Centret.
Jubilæum Til november fejrer Ballerup Centret sin 40-års dag - og uddeler i alt 100.000 kroner i forskellige portioner.

Ballerup Centret er ved at gøre sig klar til et stort efterår, hvor 40-året for centrets indvielse skal fejres godt og grundigt.

Centret blev indviet 9. oktober 1973, og udvidelsen med stationsdelen blev taget i brug 23. november 1989. Derfor placerer man centrets fødselsdag midt imellem starten af oktober og slutningen af november.

40-års festlighederne tager sin start på et stort Open By Night-arrangement fredag den 1. november, hvor også butikkerne i Centrumgaden har længe åbent.

Og her vil centret samtidig uddele i alt 100.000 støttekroner til gode, lokale formål.

Frem til den 10. september kan lokale kræfter søge centret om støtte til alt fra talentudvikling, nyt inventar eller humanitære formål. Ansøgningerne skal være begrundede og være lokalt forankrede.

Vil give igen
Pengene uddeleles i portioner fra 2.000 til 10.000 kroner, fortæller centerchef Torben Andersen til Ballerup Bladet:

»Det er vigtigt for os at give noget igen til det samfund, som vi er en del af, og som jo er årsagen til, at vi er her. Vi har haft den strategi, at vi gerne ville støtte initiativer, som ellers ikke ville komme til byen, typisk lidt større ting som Post Danmark Rundt, Kulturby ’96, det første seksdagesløb i superarenaen,« siger han og fortsætter:

»Ballerup ligger i udkanten af København, og det er vigtigt, at der kommer flere ting til vores by. Denne gang vil vi dog gerne støtte mange med pengebeløb i lidt mindre portioner. Offentlige institutioner kan ikke søge, men ellers er mulighederne mange. Det kan være talentfulde musikere, der har brug for instrumenter, sporten, lokale foreninger eller beboerforeninger.«

Man kan søge via Ballerup Centrets side på Facebook eller ved at skrive en email til info@ballerupcentret.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *